هفتاد قله ظرفيتي براي توسعه گردشگري شکار

سرپرست ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب افزود: منطقه نمونه گردشگري هفتاد قله در شهرستان اراک در کيلومتر 35 محور اراک تهران قرار دارد و بازار اصلي هدف آن ملي است.

«مجتبي رضواني» گفت: امکان ايجاد سوئيت، متل، رستوران، کافي‌شاپ، رستوران‌سنتي، قايقراني، دوچرخه‌سواري و اسب‌سواري و امکان استفاده از طبيعت هقتاد قله و شکار در فصول مجاز در اين منطقه وجود دارد.

وي با بيان اين که منطقه هفتاد قله مجموعه‌اي از کارکردهاي اکولوژيکي و ارزش‌هاي بي‌نظير اکوسيستم کوهستاني و دشت را در بر مي‌گيرد، گفت: جاذبه‌هاي طبيعي اين منطقه در واقع يک موزه و آزمايشگاه طبيعي براي علاقه‌مندان به طبيعت و علوم و دانش است.

رضواني افزود: هر ساله گروه‌ها و افراد بسياري از علاقه‌مندان، ‌محققان و دانش‌پژوهان رشته‌هاي مختلف منابع طبيعي، محيط زيست، کشاورزي، علوم زمين و علوم جانوري از اين منطقه بازديد و استفاده مي‌کنند.

وي اظهار داشت: همچنين در فصول مختلف سال بخصوص بهار و تابستان نيز هزاران نفر از اهالي شهرهاي اطراف منطقه در گروه‌هاي دانشجويي، دانش‌آموزي، کوهنوردي، کارکنان ادارات و کارخانه‌ها و نيز خانواده‌هاي ساکن در شهرها و روستاهاي اطراف به اين منطقه وارد و ساعاتي را در طبيعت زيباي آن سپري مي‌کنند.

وي از شکار ورزشي به عنوان شکلي از اکوتوريسم و از اهداف اوليه مديريت منطقه حفاظت شده هفتاد قله نام برد و گفت: با توجه به ظرفيت و توان اکولوژيکي بالاي منطقه هفتاد قله در صورتي‌ که در آن سرمايه‌گذاري‌هاي لازم صورت پذيرد، از نظر فرهنگي، اقتصادي،‌ اجتماعي نقش ارزنده و بسيار موثري در اين منطقه ايفا خواهد کرد.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 139009239